Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar

Men jag vill verkligen skriva om 1916 Påskupproret i Irland och Arbor Hill Memorial Park här.

Jag har tillräckligt med materiel för många artiklar men begränsar mig till bara sex för utmaningen och skriver sedan de andra när det är över.

Dag 2.

Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar

Har satt ihop den forskning jag har för Irlands historiahubbar. Det är svårt att ta bara några händelser ut och göra dem till läsbara artiklar.

Jag bestämde mig för att skriva den första på besök av president John F Kennedy till Irland och Arbor Hill Memorial Park. Jag kommer att använda detta som ett ankar för att förklara vem som är begravd där och varför.

Du kan läsa den här första irländska historiaartikeln jag har skrivit här.

Dag 3.

Detta är hårt arbete men jag älskar det. Jag arbetade genom natten för att avsluta två irländska historia artiklar. Jag tänkte använda den första som ett ankare och när jag publicerade det så insåg jag att förutom den korta sammanfattningen av var och en av de fjorton män som utfördes hade jag inga artiklar redo att ladda upp i länkarna kapseln.

Jag borde ha väntat verkligen och publicerat naven tillsammans, men när jag har skrivit en artikel kan jag vanligtvis inte vänta med att dela den.

Här är de två jag publicerade idag.

Dag 4.

När jag skriver om ett ämne jag älskar tenderar jag att bli distraherad när jag forskar på det. Så spendera många timmar att läsa och njuta av mig själv

Jag lyckades få en annan irländsk historiaartikel publicerad även om den var i morgonens tidiga timmar. Du kan läsa den här

Dag 5.

Tillbringade hela dagen skrivande tre irländska historia artiklar. Dessa hade redan undersökts och behövdes bara sammanställas till en läsbar form. Det tog mig åldrar men.

Jag måste koncentrera mig på mer kommersiella artiklar nu. Jag har för avsikt att skriva fem julartiklar och sedan de senaste fem om att skriva artiklar

En av mina online mål är att tjäna mer pengar online från mitt skrivande, så jag måste lägga bort irländska historia artiklar tills jag har skrivit de andra. Tänk på att jag är mycket förvånad över att en artikel som jag skrev om irländska kvinnliga konvikt transporteras till Australien har tjänat mig pengar.

Det är en del av de andra femton irländska historiska artiklarna jag skrev runt mars och april i år. De andra gör mycket bra för läsare men gör inte så mycket pengar än. Kanske är anledningen till att artikeln har åldrats. Det är dock allt bra.

Kommer att ladda upp de tre artiklarna imorgon eftersom det är för trött nu och det tar några timmar att göra.

Dag 6.

Har laddat upp de tre irländska historia artiklarna jag skrev igår. Jag har lyckats slutföra sju på 1916 påskupproret här.

Jag vill fortfarande skriva om de återstående sju männen som är begravda där och jag har en hel del idéer för artiklar om kvinnornas deltagande och de unga barnen som också kämpade i denna Rising. Du kan läsa naven jag har publicerat nedan.

Dag 1.

Måste medge att jag sov mest av dagen och sen var tvungen att gå tillbaka till sängs efter några timmar. Och då sov jag ytterligare 11 timmar och 40 minuter. Tänk det kallas brinna ut lol.Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar

Var ganska irriterad med mig själv för att slösa hela tiden i sömn men visst vad kan du göra, antar jag att jag behövde det.

Dag 2.

Fortfarande i utbränd läge tror jag. Min hjärna vägrar att arbeta. Jag kan inte tycka att jag skriver igen. Det här är inte bra alls. Jag är bakom med artiklarna som det är.

Jag gör julen nästa så gjorde det lite forskning på dem.

Dag 3.

Jag bestämde mig för att hoppa in och skriva skrivande artiklar nästa istället för julen. Jag lyckades publicera mitt första skrivande idag, vilket jag var mycket tacksam för. Jag behöver verkligen komma tillbaka i växeln nu eftersom tiden är ute!

Dag 4.

Fick tre artiklar publicerade idag så väldigt nöjda med mig själv om inte utmattad. Som medlem i teamet måste vi slutföra en sammanfattning av varje grupp av nav som vi har slutfört. Jag gjorde den här på irländska History Hubs.

Dag 5.

Jag avslutade de två senaste julklappartiklarna och publicerade dem. De tog lång tid eftersom jag ville att dom skulle se bra ut. Att få folk att köpa från Amazon tror jag mycket på presentation och bra information.

Jag har uppnått det med alla fyra julartikeln.

Dag 6.

Jag lyckades bara en artikel idag. Jag trodde att den här bara skulle ta mig några timmar men tog mig nästan sex. Så jag var för trött att göra mer ikväll.

Jag har fem kvar att göra och bara några dagar för att slutföra dem. Inte säker på om jag ska göra den döda linjen.

Den här nästa artikeln var den sammanfattande sammanfattningen för utmaningen av doktorn Vem artiklar jag skrev veckan innan förra. Jag önskar att jag hade lyssnat på några av de mer erfarna författarna i forumet.

De sa att det var bäst att skriva Summary Hub så snart du slutförde ämnena i den kategorin. På så sätt är de fräscha i ditt sinne. Jag tog inte hänsyn till detta råd och det var därför det tog så lång tid att skriva.

Dag 7.

Jag har spenderat ca 16 timmar på att avsluta de senaste 5 artiklarna för utmaningen. Jag hade mycket av den text som skrivits på förhand så kunde publicera de fem skrivartiklarna igår och idag.

Så trött kan jag knappast tänka rakt men det är trevligt trött. Jag är glad över min prestation i denna utmaning. De fem skrivartiklarna finns nedan.

Dag 8.

Jag läste gärna andra artiklar från laget och besökte forumet. Sedan läste jag att sammanfattningen endast skulle vara en artikel för alla trettio som vi hade skrivit under utmaningen. Och värre än att sammanfattningen inte räknas till de trettio vi förväntas skriva.

Det innebar att jag var fem artiklar kort för utmaningen och bara två dagar att gå! Jag jobbar nu med dem.

Online Skrivnings klasser

HubPages 60-dagars utmaning har verkligen varit värd att delta i och slutföra

Jag har uppnått alla de mål jag fastställde för att slutföra i början av utmaningen. Mina läsare och riktad trafik har ökat och så har mina Google AdSense-intäkter. Jag säljer nu cirka tio till tolv saker i månaden på Amazonas webbutik.
Med allt jag har lärt mig här på HubPages, deltar jag i den utmaning jag känner nu med fullständigt förtroende för att mina artiklar fortsätter att tjäna mig pengar online här på HubPages.