Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar – Del 2

Online Skriva webbplatser

Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar - Del 2

Jag älskade alltid att skriva och så bestämde jag mig för att lära mig att skriva artiklar online.

Jag får nu betalt en månadsinkomst och jag älskar det.

Förse mig inte fel det är mycket hårt arbete och det tog mig år att veta hur bäst det är att göra det. Jag hade publicerat artiklar i över trettio år i tidningar och tidningar.

 

Använda nätverksskrivningswebbplatser

Skriva på nätet

Men jag fick reda på att det var helt annorlunda att skriva artiklar på nätet. Jag var tvungen att lära mig om sökordsforskning och sökmotoroptimering. Så här laddar du upp foton och videoklipp på artiklarna. Och mycket mer förutom.

Jag har skrivit en tidskrift på 30 dagar under det första året av min skriftliga upplevelse online. Jag hoppas att det ger dig lite uppmuntran att fortsätta med din skriftliga karriär.

Online Skriva Site – HubPages

Jag gick med på en gratis online-skrivplats på Hubpages. Det var det bästa jag någonsin gjorde. Programvaran är väldigt lätt att använda med massor av handledning om du fastnar. Varje ny artikel, dikt eller fiktionbit måste godkännas av Hubpages personal innan du får publicera den.

Detta är för att behålla den höga standard för skrivning som webbplatsen är känd för. Om det skickas tillbaka för revision och du inte vet hur man förbättrar det, var inte fret.

Du kan gå till forumet och be några av de många författarna där att titta på det och ge dig råd och tips.

Jag är här fyra år nu och gör i genomsnitt $ 80 till $ 140 per månad. Det andra och tredje året fick jag betalt i genomsnitt $ 200 till $ 375 i månaden.

Men det förändrades för alla författare när Google tog ut Panda Change. Det var ett slag men vi kom över det. Jag har hållit på att skriva eftersom jag älskar det och jag tjänar fortfarande några pengar varje månad också.

Denna tidskrift handlar om mitt dagliga skrivliv i 30 dagar under mitt första år och hur jag kom på. Jag lärde mig bara om SEO och andra internetregler och jag behövde hjälp och uppmuntran. Jag gjorde inte min första utbetalning på $ 100 från Google Adsense i cirka sju månader.

Du kommer att se från att läsa detta att skriva online för att tjäna pengar är inte ett snabbt växande system. Det tar mycket arbete och tid.

Journal of My New Writing Career i 30 dagar

På skrivplatsen hade vissa medlemmar skapat en utmaning att skriva 30 artiklar om 30 dagar.

 

Sedan tillbringa de närmaste trettio dagarna reklam och återkoppling för bästa sökmotoroptimering. Hur jag kom på varje dag i utmaningen finns här

Det fanns dagar då jag kunde spendera 12 till 15 timmar skrivande två eller tre artiklar och andra dagar när jag var så sjuk att jag inte ens kunde slå på datorn. Jag lyckades få de trettio artiklarna skrivna inom tidsfristen. Det var hårt arbete men känslan av prestation var också fantastisk.

Jag hade online skriftliga mål som jag ville uppfylla i de 60 dagarna. HubPages 60-dagars utmaning är nu över för mig. Vill du bli medlem i HubPages och delta i nästa 30 dagars utmaning?

Denna dagbok hjälper dig att bestämma. Så om du är intresserad av hur jag gjorde det dagligen kan du läsa allt om mina skrivemönster här.

Dag 1.

Tillbringade de senaste dagarna forskning för mina Google-artiklar. Jag har bestämt mig för de fem relaterade till Google som jag ska skriva

Dag 2.

Just publicerade min andra artikel. Du kan läsa den från den här länken nedan.

Dag 3

Inte en väldigt produktiv dag för att skriva idag eftersom min astma var dålig. Så jag fick inte den tredje publicerade. Jag lyckades läsa några av de uppdaterade Hublogsna från resten av laget för att se hur alla andra kom på.

Dag 4

Behöver skaffa lite mer forskning på mina Google-artiklar idag, men ändå inte kunna vara kreativ att skriva dem. Om min astma inte är så dålig, kanske imorgon.

Jag fick emellertid emailen från Sunforged och kunde komma åt forumet. Jag läste sin tråd om vikten av RSS-flöden. Det är fantastiskt hur sakerna fungerar. Jag har studerat om rss i åldrar. Tanken bakom det och hur man gör det ordentligt har undvikit mig.

När jag läste sunforged tråd det bara klickade ihop. Så jag kunde lägga till andra författares rss-feed på utmaningen till mina nav och på de webbplatser som sunforged vänligen listade i hans RSS-artikel.

Längre ner på den tråden förklarade en annan författare hur man sätter upp en RSS-matning så att jag också kunde göra det för första gången. Lärt mycket idag, mycket tacksam och glad över det.

Dag 5

Min astma är fortfarande inte tillbaka under kontroll men bättre. Jag har lyckats få min tredje Google-artikel publicerad äntligen. Du kan läsa den här.

Dag 6

Jag har läst mycket mer idag genom att läsa diskussionerna på forumet och njuta av det. Läs och kommentera fler artiklar och checka in på några av hubloggarna för att se hur alla går på.

Dag 7

Var gick den här veckan till! Tiden flyger verkligen när du har kul. Det är svårt att arbeta med att studera och förstå så mycket information. Tack till alla andra författare om utmaningen för hjälp och råd som fått denna vecka.

Läkare Vem Artiklar

Skriva artiklar på nätet för att tjäna pengar - Del 2

Dag 1

Klarade på att få en annan artikel på Google som publicerades idag. Jag känner alltid en hel del tillfredsställelse när detta är gjort. All forskning och tid verkar värt det då. Här är min senaste artikel på Google.

Dag 2

Jag fick en trevlig överraskning i min email idag. En reporter från tidningen The Irish Examiner mailade mig efter att ha läst min artikel om TB i Irland.

Det finns ett utbrott av TB i en grundskola i Cork så det är i nyheterna. Han bad om tillstånd att använda två av bilderna i min artikel och intervjuade mig om TB. Den artikel som jag skrev innehöll intervjuer från mina tanter, som båda tillbringade år i ett sjukhus i sjukhuset när de var 12 och 19 år gamla.

En annan utmärkt dag för lärande. Tillbringade större delen av dagen på mina artiklar och bytte saker runt. Detta var för att maximera min chans att få Google AdSense-annonser på rätt plats på dem. Väl värt den tid som spenderas.

Dag 3

Jag njuter av forumet och lär mig mycket där också. Jag känner mig som en del av laget och får mycket hjälp när jag behöver det. Jag lyckades få en annan Google-artikel publicerad idag.

Jag var tvungen att göra ganska mycket forskning på den här. Google har verkligen så mycket att erbjuda att jag inte insett mig själv förrän jag skrev det här .. Du kan läsa det här.

Jag har startat en annan kategori för utmaningen.

Den här är Doctor Who-artiklar. Jag älskar att titta på denna science fiction tv-show så att dessa artiklar kommer att vara ett nöje att skriva.

Dag 5

Min internetanslutning har skurit ut hela dagen och gör mig galen. Hanterade att publicera två nya artiklar men det kan inte vara dåligt.

Du kan läsa dem här.

Dag 6

Läs mycket artiklar från utmaningsgruppen. Jag var också på forumet, jag verkar lära mig något nytt därifrån varje dag som är stor. Jag lyckades också få min tredje Doctor Who-artikel gjort och publicerad ikväll. Länken är nedan.

Dag 7

Har skrivit hela dagen och lyckats få två mer av doktorn som de gjort. Det är den sista av dem nu för utmaningen. Jag har för avsikt att fortsätta med fler av dessa när utmaningen är över. Tiden går verkligen väldigt snabbt när jag skriver. Önskar att det fanns fler timmar på dagen.

Du kan läsa de två senaste Doctor Who-artiklarna här.

Dag 1.

Jag skulle lämna de irländska historia artiklarna jag tänker skriva tills de andra kategorierna i 60-dagars utmaning var färdiga.

Jag brukar ta bort med detta ämne och kan sluta skriva för de andra.